Start Om företaget Tjänster Kontakt

Om företaget


Byggnadsingenjörerna Hessleholmen AB är en konsultfirma inom byggsektorn. Vi är idag 5 anställda. Vi arbetar lika mycket mot privatpersoner som företag.

Lotta:
Är den första ni får kontakt med, hon svarar i telefonen samt sköter fakturering och bokföring.

Camilla:
Är en av delägarna och arbetar mest med besiktningar och som kontrollansvarig. Hon är certifierad besiktningsman och kontrollansvarig genom SP Sitac och medlem i SBR.

Per-Ola:
Den andre ägaren och arbetar mest med provtryckningar, värmefotograferingar och till vis del besiktningar och som kontrollansvarig. Han är certifierad Thermograför (värmefotograför) genom ITC och han är certifierad besiktningsman och kontrollansvarig genom SP Sitac och medlem i SBR.

Bo:
Arbetar mest med besiktningar. Han är certifierad besiktningsman genom SP Sitac och medlem i SBR.

Greger:
Gör mycket skadeutredningar där det innefattar mycket fukt och mögel. Arbetar mest emot advokater och företag, men även privatpersoner.

Historia

Bo och Greger startade företaget för över 20 år sedan. För 2 år sedan köpte Camilla och Per-Ola företaget, innan dess jobbade vi båda som anställda på företaget.
Vi har försökt behålla andan Bo och Greger har byggt upp. Så fast vi flyttat till Kristianstad så har vi behållt telenummer, namn mm, en viktig bit för våra kunder.